Interreg Románia-Magyarország Partnerség egy jobb jövőért MAGYARORSZÁG KORMÁNYA
KORONAVÍRUS

Vissza a hírekhez

December 1-jétől indul a népkonyha szolgáltatás

December 1-jétől indul a népkonyha szolgáltatás

2021-12-06 11:32

Új szolgáltatással bővül városunk szociális ellátórendszere december 1-jétől. Ezzel kapcsolatban tartott egyeztetést Bónácz János alpolgármester és Nagy Zsolt, a Civis Szociális Étkezési Központ menedzser igazgatója a városháza kabinetirodájában. A népkonyha szolgáltatás keretében munkanapokon, napi rendszerességgel egy tál melegételt biztosítanak térítésmentesen minden olyan 18. életévét betöltött helyi lakosnak, aki az – ehhez szükséges – adatkezelési nyilatkozat kitöltésével jelentkezik a szolgáltatás igénybevételére. A szolgáltatást az a Civis Szociális Étkezési Központ biztosítja majd a településen, amely a megyében és a régióban már hosszú ideje végez szociális, valamint népkonyhai étkeztetést. Berettyóújfalu Város Önkormányzata, illetve a debreceni székhelyű intézmény kapcsolata ez év tavaszáig nyúlik vissza, ekkor fogadta el ugyanis a képviselő-testület az új típusú szociális ellátás bevezetéséről szóló előterjesztést.   Az új szociális szolgáltatás máris igen népszerűnek bizonyul, hiszen november 26-ig már több mint háromszázan jelezték igényüket a szolgáltatás iránt. A népkonyha szolgáltatás igénybevételéhez szükséges adatkezelési nyilatkozat a városháza portáján, valamint a Bihari Szociális Szolgáltató Központ Ady Endre utca 2. szám alatti irodájában vehető át, november 29-től pedig a Civis Szociális Étkezési Központ Kossuth utca 39. szám alatti kirendeltségén is lehet érdeklődni a szolgáltatással kapcsolatosan.  
További hírek

Az Ifjúsági Fúvószenekar karácsonyi koncertje

Az Ifjúsági Fúvószenekar karácsonyi koncertje

Megtekintés
Helyi tehetségek első önálló koncertje

Helyi tehetségek első önálló koncertje

Megtekintés
Az év utolsó képviselő-testületi ülése

Az év utolsó képviselő-testületi ülése

Megtekintés
Táncoló kalendárium – évet zártak a Bajnócások

Táncoló kalendárium – évet zártak a Bajnócások

Megtekintés

Berettyóújfalu applikáció

Töltse le ingyenes mobilappunkat és értesüljön időben mindenről! Megtalálható minden olyan információ, ami elsősorban a helyi lakosoknak szól és ezeket mind egy kattintással el tudja érni telefonon, vagy tud útvonalat tervezni az applikációval.

Android applikáció

iOS applikáció

Közvilágítás hibabejelentés

Közvilágítás hibabejelentés

https://kozvilhiba.hu/hibabejelentes
Telefonon: +36 80 204 270

Berettyó Kártya

Berettyóújfalu Város Képviselőtestülete a 2017/28 (II.23) számú határozatában kezdeményezte egy új településkártya beindítását. A rendelet értelmében minden állandó berettyóújfalui lakcímmel rendelkező 18. életévét betöltött személy alanyi jogon kapja meg ezt a kártyát, de bárki számára megvásárolható 2.000 Ft +ÁFA (2.540 Ft) áron a rendezvényházban (Szent István tér 11.)

Berettyókártya

Bihari Hírlap


Bihari hírlap

Tilos a biharihirlap.hu bármely fotójának, írott anyagának, vagy részletének a szerző illetve a kiadó írásbeli engedélye nélküli újraközlése.

4100 Berettyóújfalu
Dózsa Gy. u. 17-19.
polghiv@berettyoujfalu.hu
Telefon: +36-54-505-450
Fax: +36-54-505-414, +36-54-505-424

Félfogadás:
Hétfő: 8.00 - 16.00
Kedd: 13.00 - 16.00
Csütörtök: 8.00 - 16.00

Berettyóújfalu Önkormányzat