Interreg Románia-Magyarország Partnerség egy jobb jövőért MAGYARORSZÁG KORMÁNYA
KORONAVÍRUS

Vissza a hírekhez

Rockzenéktől volt hangos a Civil Udvar

Rockzenéktől volt hangos a Civil Udvar

2021-09-14 11:20

Fiatalos közegben, koncertek keretében népszerűsítették a rock műfaját a Biharicum Rockmaratonon. A több céllal létrejött rendezvény ötletét három évvel ezelőtt Papp Zsolt vetette fel. A kétnapos zenei rendezvényen a Bihari térségben működő rock zenekarok a műfajon belül szinte minden stílusirányzatot képviseltek. A hard rocktól kezdve a heavy metalon át, punk, blues, valamint grunge zenékre is tombolhatott a közönség. A Civil Udvarban helyet kapó rockmaraton sztárfellépője a Nagy-Szín-Pad! tehetségkutató fesztivál 2019-es győztese, a USEME volt.   „A dalok megírásakor a rám és a környezetemre, valamint az országra hatással levő események adnak ihletet” – mondta Csongor Bálint, aki a baráti csapatból létrejött együttes tagjairól is beszélt.   A USEME mellett számos bihari tehetség lépett fel a rockfesztivál színpadán. Koncertet adott többek között az Evermind, a Partizán, a Kazah, a Havaria Honkakka, valamint az 1989-ben alapult, több országos díjat is elnyert Trident.   A kétnapos rockmaraton megrendezéséhez a Nemzeti Együttműködési Alap, a Miniszterelnökség és a Bethlen Gábor Alapkezelő is hozzájárult a helyi támogatók mellett. Dr. Vitányi István országgyűlési képviselő köszöntőjében elismerően szólt a többéves szervezői munkával létrejövő fesztiválról, és úgy fogalmazott, a jövőben is segítséget fog nyújtani a támogatások felkutatásában, hogy 2022-ben ismét megvalósulhasson a közösségteremtő koncertsorozat.  
További hírek

Az aradi vértanúkra emlékeztek

Az aradi vértanúkra emlékeztek

Megtekintés
Lakásdekorációk, használati tárgyak papírból

Lakásdekorációk, használati tárgyak papírból

Megtekintés
Mesemondással kedveskedtek az idősek otthona lakóinak

Mesemondással kedveskedtek az idősek otthona lakóinak

Megtekintés
Tizenhét napirend a szeptember végi testületi ülésen

Tizenhét napirend a szeptember végi testületi ülésen

Megtekintés

Berettyóújfalu applikáció

Töltse le ingyenes mobilappunkat és értesüljön időben mindenről! Megtalálható minden olyan információ, ami elsősorban a helyi lakosoknak szól és ezeket mind egy kattintással el tudja érni telefonon, vagy tud útvonalat tervezni az applikációval.

Android applikáció

iOS applikáció

Közvilágítás hibabejelentés

Közvilágítás hibabejelentés

https://kozvilhiba.hu/hibabejelentes
Telefonon: +36 80 204 270

Berettyó Kártya

Berettyóújfalu Város Képviselőtestülete a 2017/28 (II.23) számú határozatában kezdeményezte egy új településkártya beindítását. A rendelet értelmében minden állandó berettyóújfalui lakcímmel rendelkező 18. életévét betöltött személy alanyi jogon kapja meg ezt a kártyát, de bárki számára megvásárolható 2.000 Ft +ÁFA (2.540 Ft) áron a rendezvényházban (Szent István tér 11.)

Berettyókártya

Bihari Hírlap


Bihari hírlap

Tilos a biharihirlap.hu bármely fotójának, írott anyagának, vagy részletének a szerző illetve a kiadó írásbeli engedélye nélküli újraközlése.

4100 Berettyóújfalu
Dózsa Gy. u. 17-19.
polghiv@berettyoujfalu.hu
Telefon: +36-54-505-450
Fax: +36-54-505-414, +36-54-505-424

Félfogadás:
Hétfő: 8.00 - 16.00
Kedd: 13.00 - 16.00
Csütörtök: 8.00 - 16.00

Berettyóújfalu Önkormányzat