Vissza a hírekhez

Jubiláló jégkorong kupa

Jubiláló jégkorong kupa

2020-02-18 07:57

Tizedik alkalommal adott otthont a műjégpálya a Morotva Ligeti Jégkorong Kupának. A jubileumi programot ebben az évben is magas színvonalú, sportszerű és jó hangulatú versennyel tisztelték meg a résztvevő csapatok. A február 8-ai alkalmat városunk polgármesterének szavai nyitották. A komoly hagyományokra visszatekintő jégkorong kupa idén is nemzetközi volt, hiszen két együttes érkezett Erdélyből, Csíkszereda és Csíkcsicsó településekről. Mellettük Makó, Derecske, valamint Püspökladány érkezett a tornára, így – a berettyóújfalui játékosokkal együtt – összesen hat csapat mérte össze tudását és erejét. A csíkszeredaiak egy nagy meglepetéssel is készültek erre a napra. Az idei versenyen is Vincze Dániel fújta a sípot. A játékvezető a hazai utánpótlásmeccseken kívül a magyar élvonalbeli jégkorongbajnokságban, az Erste Ligában és a Szlovák Extraligában vezet mérkőzéseket, valamint nemzetközi szinten is közreműködik. Az egymást követő mérkőzések során az eredmény csak másodlagos volt. Míg a jégen adrenalintól túlfűtötten egymással küzdöttek a hokisok, a meccs után már együtt énekelve, tapsolva, hangosan szurkolva biztatták a palánk mellől a többi csapat játékosait. A góloknak, cseleknek, a látványos megmozdulásoknak, a játék szépségének, a közösen eltöltött időnek örültek a résztvevők. A 2020-as jégkorong kupán az aktuális forma döntött az első négy csapat között. A többiek sem vallottak szégyent a jégen, magas színvonalú játék zajlott az összes találkozón. A tizenöt mérkőzésen a játékosok összesen 118-szor találtak a kapuba. A torna hatodik helyén Csíkcsicsó együttese végzett, az ötödik Makó csapata lett. Derecske és Püspökladány azonos pontszámmal fejezte be a kupát, és mivel az egymás elleni eredmény rangsorolt, így a derecskeiek zártak a harmadik helyen. Hat ponttal Berettyóújfalu együttese ezüstérmet szerzett, míg az első helyen – tíz ponttal – a csíkszeredaiak végeztek. Minden gárda oklevéllel és éremmel gazdagodott.    A legjobb góllövőket is jutalmazták. Az első helyezett a csíkszeredai Kopacz Zsolt, második a püspökladányi csapatot erősítő Jakab Levente, harmadik a berettyóújfalui együttesben játszó Kari Csaba lett.  A X. Morotva Ligeti Jégkorong Kupa tehát a Csíkszereda győzelmével ért véget, így ők birtokolhatják a következő tornáig a Székely-Magyar vándorkupát.  




További hírek

Ebzárlat és legeltetési tilalom

Ebzárlat és legeltetési tilalom

Megtekintés
Testületi ülés élő közvetítés

Testületi ülés élő közvetítés

Megtekintés
PÁLYÁZATI KIÍRÁS

PÁLYÁZATI KIÍRÁS

Megtekintés
Pályázati felhívás Berettyóújfalu 7/2 hrsz.-ú ingatlan hasznosítására

Pályázati felhívás Berettyóújfalu 7/2 hrsz.-ú ingatlan hasznosítására

Megtekintés

Berettyóújfalu applikáció

Töltse le ingyenes mobilappunkat és értesüljön időben mindenről! Megtalálható minden olyan információ, ami elsősorban a helyi lakosoknak szól és ezeket mind egy kattintással el tudja érni telefonon, vagy tud útvonalat tervezni az applikációval.

Android applikáció

iOS applikáció

Közvilágítás hibabejelentés

Közvilágítás hibabejelentés

https://kozvilhiba.hu/hibabejelentes
Telefonon: +36 80 204 270

Berettyó Kártya

Berettyóújfalu Város Képviselőtestülete a 2017/28 (II.23) számú határozatában kezdeményezte egy új településkártya beindítását. A rendelet értelmében minden állandó berettyóújfalui lakcímmel rendelkező 18. életévét betöltött személy alanyi jogon kapja meg ezt a kártyát, de bárki számára megvásárolható 2.000 Ft +ÁFA (2.540 Ft) áron a rendezvényházban (Szent István tér 11.)

Berettyókártya

Bihari Hírlap


Bihari hírlap

Tilos a biharihirlap.hu bármely fotójának, írott anyagának, vagy részletének a szerző illetve a kiadó írásbeli engedélye nélküli újraközlése.

4100 Berettyóújfalu
Dózsa Gy. u. 17-19.
polghiv@berettyoujfalu.hu
Telefon: +36-54-505-450
Fax: +36-54-505-414, +36-54-505-424

Félfogadás:
Hétfő: 8.00 - 16.00
Kedd: 13.00 - 16.00
Csütörtök: 8.00 - 16.00

Berettyóújfalu Önkormányzat