Vissza a hírekhez

Hírek a KÖSZI-ből

Hírek a KÖSZI-ből

2019-09-12 11:34

A lehetőségről minden érintett névre szóló levélben kapott tájékoztatást. Az ingyenes nyári szünidei étkezés keretében 252 gyermek ebédjéről gondoskodtunk. Közülük 86 gyermek étkezését az önkormányzat saját forrásból biztosította. Az Önkormányzat – mint eddig minden évben – az idei nyári szünetben is támogatta a helyi Erzsébet-táborokban résztvevő gyermekek étkezését azzal, hogy a táboroknak csak a nyersanyag árát kell megfizetniük, az ételek elkészítésének rezsiköltségét az önkormányzat saját forrásból biztosította. Így a tábor számára rendelkezésre álló keretből több programot tudtak megvalósítani a szervezők. A nyári szünetben megrendezett Erzsébet-táborokban összesen 712 gyermek részére biztosítottuk a napi négyszeri étkezést. Az étlapokat a gyerekek igényeit figyelembe véve terveztük. Ezenkívül a városunkban megrendezésre kerülő számos, nálunk étkező tábor résztvevői (összesen 306 gyermek) részesülnek hasonló étkezési kedvezményben.   A nyári szünet folyamán konyháink – egy három munkanapos hetet kivéve – végig üzemeltek. A diétás étkezésre szoruló gyermekek részére az idén nyáron már folyamatosan saját konyhánkról biztosítottuk az ellátást.   Munkatársaim a nyár folyamán elvégezték a szükséges nagytakarításokat. Az Arany János Gimnázium ebédlőjének tetőszerkezetét az önkormányzat saját forrásból megjavíttatta. Ezenkívül az ebédlő zavartalan használatához szükséges további  karbantartási feladatokat saját dolgozónk segítségével oldottuk meg.   Gyermekétkeztetési feladatunk keretében az elmúlt tanév végén az intézmények (iskolák, óvodák, bölcsőde) segítségével tájékoztattuk a szülőket a gyermekétkezés igénybevételére vonatkozó tudnivalókról, kedvezményekről, árakról. Az árak nem változtak, az étkezési kedvezmények is ugyanolyan széleskörűek, mint a tavalyi évben (a tájékoztatók, nyomtatványok honlapunkon elérhetőek: www.kosziberettyo.hu). Jelenleg közel 1400 gyermek részére adtak étkezési igénylést a szülők. Munkatársaimmal arra törekszünk, hogy a felsősök és a középiskolai tanulók is minél nagyobb arányban válasszák az általunk készített ételeket.   Intézményünk – mint ahogy a fentiekből is látszik – a nyár folyamán is folyamatosan működött. Ezúton is köszönöm minden munkatársamnak tisztes, néha erőn felüli helytállásukat, hogy a nyári melegben, extrém körülmények között is ellátták a felmerülő feladatokat, önként vállalták és örömmel látták el a karbantartással, takarítással járó teendőket is. Az új tanévben/nevelési évben is jó munkát, nagyon jó egészséget és további sikeres együttműködést kívánunk minden gyermeknek, tanulónak, szülőnek, pedagógusnak és minden társintézmény dolgozójának, akikkel közösen a gyermekek/tanulók érdekében tevékenykedünk!   Ulicsné Erdős Erzsébet intézményvezető




További hírek

Ebzárlat és legeltetési tilalom

Ebzárlat és legeltetési tilalom

Megtekintés
Testületi ülés élő közvetítés

Testületi ülés élő közvetítés

Megtekintés
PÁLYÁZATI KIÍRÁS

PÁLYÁZATI KIÍRÁS

Megtekintés
Pályázati felhívás Berettyóújfalu 7/2 hrsz.-ú ingatlan hasznosítására

Pályázati felhívás Berettyóújfalu 7/2 hrsz.-ú ingatlan hasznosítására

Megtekintés

Berettyóújfalu applikáció

Töltse le ingyenes mobilappunkat és értesüljön időben mindenről! Megtalálható minden olyan információ, ami elsősorban a helyi lakosoknak szól és ezeket mind egy kattintással el tudja érni telefonon, vagy tud útvonalat tervezni az applikációval.

Android applikáció

iOS applikáció

Közvilágítás hibabejelentés

Közvilágítás hibabejelentés

https://kozvilhiba.hu/hibabejelentes
Telefonon: +36 80 204 270

Berettyó Kártya

Berettyóújfalu Város Képviselőtestülete a 2017/28 (II.23) számú határozatában kezdeményezte egy új településkártya beindítását. A rendelet értelmében minden állandó berettyóújfalui lakcímmel rendelkező 18. életévét betöltött személy alanyi jogon kapja meg ezt a kártyát, de bárki számára megvásárolható 2.000 Ft +ÁFA (2.540 Ft) áron a rendezvényházban (Szent István tér 11.)

Berettyókártya

Bihari Hírlap


Bihari hírlap

Tilos a biharihirlap.hu bármely fotójának, írott anyagának, vagy részletének a szerző illetve a kiadó írásbeli engedélye nélküli újraközlése.

4100 Berettyóújfalu
Dózsa Gy. u. 17-19.
polghiv@berettyoujfalu.hu
Telefon: +36-54-505-450
Fax: +36-54-505-414, +36-54-505-424

Félfogadás:
Hétfő: 8.00 - 16.00
Kedd: 13.00 - 16.00
Csütörtök: 8.00 - 16.00

Berettyóújfalu Önkormányzat