Vissza a hírekhez

Egészségügyi fejlesztések határon innen és túl

Egészségügyi fejlesztések határon innen és túl

2020-02-03 13:34

A Gróf Tisza István Kórház adott helyet a Bihar és Hajdú-Bihar megyei önkormányzatok és kórházak által közösen beadott határon átnyúló egészségügyi projekt magyarországi nyitókonferenciájának. Az együttműködési program keretében az egészségügyi szolgáltatásokat és az ezekhez való hozzáférést illetve a sürgősségi esetekkel kapcsolatos orvosi beavatkozások fejlesztését valósítják meg az elnyert mintegy tízmillió eurós támogatásból. A rendezvényen Bónácz János Berettyóújfalu alpolgármestere köszöntötte a résztvevőket, majd a város jövőéről szóló prezentációja után egy sajtótájékoztató keretében beszélt a projektről.   Muraközi Zoltán, a kórház főigazgatója elmondta milyen fejlesztések várhatóak a strand területén, és ez hogyan befolyásolja majd a kórházi ellátást.   Szabó József megyemenedzser a Bihar Megyei Tanács képviseletében jelent meg a rendezvényen. Mint említette, ennyi partnerrel eddig még senki nem adott le határ menti pályázatot, éppen ezért ez az egyik legbonyolultabb projekt a Ro-Hu programban.   A Böszörményi Nagy Géza teremben megtartott konferencián pályázati partnerként vett részt Nagyvárad, Margitta, Élesd, Belényes, a Nagyváradi Orvosi és Gyógyszerészeti Egyetem, a Crisana Katasztrófavédelmi Felügyelőség képviselője és a Bihar megyei Salvamont Hegyi- és Barlangimentő Szolgálat vezetője.  
További hírek

LAKOSSÁGI TÁJÉKOZTATÁS
LAKOSSÁGI TÁJÉKOZTATÁS
Megtekintés
Képkockákkal emlékeztek a művelődési házban
Képkockákkal emlékeztek a művelődési házban
Megtekintés
2000 méter szalagból készülnek kokárdák
2000 méter szalagból készülnek kokárdák
Megtekintés
Megújult a Szülészet-nőgyógyászati osztály
Megújult a Szülészet-nőgyógyászati osztály
Megtekintés

Berettyóújfalu applikáció

Töltse le ingyenes mobilappunkat és értesüljön időben mindenről! Megtalálható minden olyan információ, ami elsősorban a helyi lakosoknak szól és ezeket mind egy kattintással el tudja érni telefonon, vagy tud útvonalat tervezni az applikációval.

Berettyó Kártya

Berettyóújfalu Város Képviselőtestülete a 2017/28 (II.23) számú határozatában kezdeményezte egy új településkártya beindítását. A rendelet értelmében minden állandó berettyóújfalui lakcímmel rendelkező 18. életévét betöltött személy alanyi jogon kapja meg ezt a kártyát, de bárki számára megvásárolható 2.000 Ft +ÁFA (2.540 Ft) áron a rendezvényházban (Szent István tér 11.)

Bihari Hírlap
Tilos a biharihirlap.hu bármely fotójának, írott anyagának, vagy részletének a szerző illetve a kiadó írásbeli engedélye nélküli újraközlése.

4100 Berettyóújfalu
Dózsa Gy. u. 17-19.
polghiv(kukac)berettyoujfalu(pont)hu
Telefon: +36-54-505-450
Fax: +36-54-505-414, +36-54-505-424
Régi weboldal: archiv.berettyoujfalu.hu

Félfogadás:
Hétfő: 8.00 - 16.00
Kedd: 13.00 - 16.00
Csütörtök: 8.00 - 16.00

Berettyóújfalu Önkormányzat