Főoldal

Tájékoztatás

A háziorvosi szolgálat ideiglenes szüneteléséről, sürgősségi betegellátásról


Tisztelt Lakosok!Ezúton kívánjuk értesíteni a Tisztelt Lakosságot, hogy a háziorvosi rendelő felújítása miatt a 2017. június 8. és 9. napokon városunkban a háziorvosi szolgálat nem lesz elérhető, akut / azonnali megoldást igénylő panaszaik ellátása sürgősségi betegellátás keretében történik az alábbiak szerint:

 

Az ambuláns sürgősségi ellátás a Gróf Tisza István Kórház Sürgősségi Betegellátó Osztályán történik (SBO), az esetlegesen helyszínen történő (azaz házhoz hívás esetén) ellátásokat pedig az Országos Orvosi Ügyelet Nonprofit Kft. által biztosított ügyeleti személyzet (orvos, gépkocsivezető) látja el. Az azonnali elérhetőség biztosítására Társaságunk diszpécserszolgálatot működtet, mely az alábbi számon hívható:

 

06-70-3-703-104


Tisztelettel kérjük a lakosságot, hogy az előrelátható esetleges problémák elkerülése végett a szükséges előintézkedéseket tegyék meg (pl.: mindennapok során szükséges gyógyszerek felíratása, táppénzes felülvizsgálat, vezetői engedélyhez szükséges alkalmassági vizsgálat elvégeztetése, stb.).

 

 

Tisztelettel:

Muraközi István

Berettyóújfalu Város Polgármestere

Felhasználónév:
Jelszó:

Börtönkórház
Ivóvíz
Állatvédelem
Itt élünk, ez a mi városunk
Bihari Hírlap

A szavazás szünetel


Ön a 615661. látogatónk!