Főoldal

FELHÍVÁS

Berettyóújfalu város közigazgatási területén autóbusszal végzett menetrend szerinti helyi személyszállításról szóló konzultáción való részvételre


Berettyóújfalu Város Önkormányzata azt tervezi, hogy a személyszállítási szolgáltatásokról szóló 2012. évi XLI. törvény alapján nyílt pályázatot ír ki Berettyóújfalu város közigazgatási területén autóbusszal végzett helyi, menetrend szerinti autóbusz közlekedés közszolgáltatási szerződés keretében történő nyújtására.

Önkormányzatunk a pályázat kiírásáról szóló döntés meghozatala és a pályázati felhívás részletes feltételeinek meghatározása előtt szeretné felmérni, hogy a szolgáltatók részéről van-e érdeklődés a tevékenység ellátására, ezért konzultációt tartunk a személyszállítási közszolgáltatás ellátása iránt érdeklődő, autóbuszos személyszállító engedéllyel rendelkező szolgáltatókkal.

A konzultáción részletesen ismertetésre kerül az ellátandó közszolgáltatási tevékenység, mely alapján a jelen lévő szolgáltatók mérlegelhetik az esetlegesen kiírásra kerülő pályázaton való részvételüket.

 

A konzultáció helyszíne és időpontja:

 

Berettyóújfalui Polgármesteri Hivatal (4100 Berettyóújfalu, Dózsa Gy. u. 17-19.)   I. emeleti tárgyaló

2016. szeptember 22. csütörtök   10.00 óra

 

Berettyóújfalu, 2016. szeptember 5.

 

                                                                 Muraközi István

                                                                       polgármester

Felhasználónév:
Jelszó:

Itt élünk, ez a mi városunk
Börtönkórház
Ivóvíz
Állatvédelem
Bihari Hírlap

A szavazás szünetel


Ön a 608804. látogatónk!