KORONAVÍRUS

Vissza a hírekhez

Online sajtótájékoztatón ismertették a fürdőfejlesztés részleteit

Online sajtótájékoztatón ismertették a fürdőfejlesztés részleteit

2020-12-21 14:04

Online sajtótájékoztató keretében ismertették a Bihar Termálliget gyógyászati célú fejlesztésének részleteit december 17-én. Vitányi István a tájékoztatón úgy fogalmazott, nagy szükség és igény van arra, hogy a berettyóújfalui fürdőt – a korábbi beruházások után is – tovább fejlesszék.   Az országgyűlési képviselő arról is beszélt, első lépésben körülbelül harminc új munkahelyet teremt ez a beruházás. Muraközi István elmondta, a város és a bihari emberek évtizedes vágya valósul meg ezzel a fejlesztéssel, melynek köszönhetően Berettyóújfalu felkerül az ország gyógyturisztikai térképére.   „A magyar kormány a fejlesztésekben hisz, még a pandémia idején is” – kezdte gondolatait Könnyid László. A Magyar Turisztikai Ügynökség turizmus szakmai vezérigazgató-helyettese szerint a hazai turisztika vidéki lábát a fürdőtelepülések – köztük városunk –, valamint a fürdők mozgatják.   A Bihar Termálliget gyógyászati célú fejlesztése 2021. január 5-én a munkaterület átadásával veszi kezdetét. A munkálatok a strand és termálfürdő nyitvatartását nem fogják befolyásolni, a megszokott módon – tavasztól őszig – várják majd a fürdőzni vágyó vendégeket.  
További hírek

Katonára mindig szükség van
Katonára mindig szükség van
Megtekintés
Félmillió forint értékű tenisz eszközöket kapott az általános iskola
Félmillió forint értékű tenisz eszközöket kapott az általános iskola
Megtekintés
KÖZLEMÉNY
KÖZLEMÉNY
Megtekintés
Mindegyik gyertya ég az adventi koszorún
Mindegyik gyertya ég az adventi koszorún
Megtekintés

Berettyóújfalu applikáció

Töltse le ingyenes mobilappunkat és értesüljön időben mindenről! Megtalálható minden olyan információ, ami elsősorban a helyi lakosoknak szól és ezeket mind egy kattintással el tudja érni telefonon, vagy tud útvonalat tervezni az applikációval.

Közvilágítás hibabejelentés

Közvilágítás hibabejelentés

https://kozvilhiba.hu/hibabejelentes
Telefonon: +36 80 204 270

Berettyó Kártya

Berettyóújfalu Város Képviselőtestülete a 2017/28 (II.23) számú határozatában kezdeményezte egy új településkártya beindítását. A rendelet értelmében minden állandó berettyóújfalui lakcímmel rendelkező 18. életévét betöltött személy alanyi jogon kapja meg ezt a kártyát, de bárki számára megvásárolható 2.000 Ft +ÁFA (2.540 Ft) áron a rendezvényházban (Szent István tér 11.)

Bihari Hírlap
Tilos a biharihirlap.hu bármely fotójának, írott anyagának, vagy részletének a szerző illetve a kiadó írásbeli engedélye nélküli újraközlése.

4100 Berettyóújfalu
Dózsa Gy. u. 17-19.
polghiv@berettyoujfalu.hu
Telefon: +36-54-505-450
Fax: +36-54-505-414, +36-54-505-424

Félfogadás:
Hétfő: 8.00 - 16.00
Kedd: 13.00 - 16.00
Csütörtök: 8.00 - 16.00

Berettyóújfalu Önkormányzat