Interreg Románia-Magyarország Partnerség egy jobb jövőért MAGYARORSZÁG KORMÁNYA
KORONAVÍRUS

Vissza a hírekhez

Érzések és sugallatok – lemezbemutató koncert a zsinagógában

Érzések és sugallatok – lemezbemutató koncert a zsinagógában

2021-11-23 13:16

Őszinteség, szeretetet, szerelem. Mély érzések kerültek felszínre Kerecsényi Éva költeményei által, melyeket Mohácsi Attila, a Győri Nemzeti Színház színésze adott elő világhírű francia sanzonok, illetve olasz slágerek kíséretében a Zsinagóga Kultúrtérben. Kerecsényi Éva, az „Érzések és sugallatok” című hangoskönyvön szereplő versek szerzője már három saját verseskötettel büszkélkedhet, jelenleg a negyedik kiadványán dolgozik. Elmondása szerint művei a saját lelkivilágának tükörképei.   Kerecsényi Éva, illetve Mohácsi Attila misszióként tekint közös alkotásukra. A költészet népszerűsítése mellett fellépéseik során mindenkit szeretnének arra biztatni, hogy merjenek beszélni az érzéseikről, kiszakadni a mindennapokból, és hagyják, hogy a dalok, valamint a versek vezessék érzéseiket. „Missziójukkal” eljutottak már többek között Sopronba is, a jövőben pedig Jánossomorjára, Salgótarjánba, Monorra, illetve Pápára látogatnak el lemezbemutató koncertjükkel.  
További hírek

December 1-jétől indul a népkonyha szolgáltatás

December 1-jétől indul a népkonyha szolgáltatás

Megtekintés
Sikeres szereplés a bábfórumokon

Sikeres szereplés a bábfórumokon

Megtekintés
ELADÓ INGATLANOK

ELADÓ INGATLANOK

Megtekintés
PÁLYÁZATI FELHÍVÁS

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS

Megtekintés

Berettyóújfalu applikáció

Töltse le ingyenes mobilappunkat és értesüljön időben mindenről! Megtalálható minden olyan információ, ami elsősorban a helyi lakosoknak szól és ezeket mind egy kattintással el tudja érni telefonon, vagy tud útvonalat tervezni az applikációval.

Android applikáció

iOS applikáció

Közvilágítás hibabejelentés

Közvilágítás hibabejelentés

https://kozvilhiba.hu/hibabejelentes
Telefonon: +36 80 204 270

Berettyó Kártya

Berettyóújfalu Város Képviselőtestülete a 2017/28 (II.23) számú határozatában kezdeményezte egy új településkártya beindítását. A rendelet értelmében minden állandó berettyóújfalui lakcímmel rendelkező 18. életévét betöltött személy alanyi jogon kapja meg ezt a kártyát, de bárki számára megvásárolható 2.000 Ft +ÁFA (2.540 Ft) áron a rendezvényházban (Szent István tér 11.)

Berettyókártya

Bihari Hírlap


Bihari hírlap

Tilos a biharihirlap.hu bármely fotójának, írott anyagának, vagy részletének a szerző illetve a kiadó írásbeli engedélye nélküli újraközlése.

4100 Berettyóújfalu
Dózsa Gy. u. 17-19.
polghiv@berettyoujfalu.hu
Telefon: +36-54-505-450
Fax: +36-54-505-414, +36-54-505-424

Félfogadás:
Hétfő: 8.00 - 16.00
Kedd: 13.00 - 16.00
Csütörtök: 8.00 - 16.00

Berettyóújfalu Önkormányzat