Interreg Románia-Magyarország Partnerség egy jobb jövőért MAGYARORSZÁG KORMÁNYA
KORONAVÍRUS

Vissza a hírekhez

A hit és a tudomány kapcsolatáról tartott előadást Dr. Csókay András

A hit és a tudomány kapcsolatáról tartott előadást Dr. Csókay András

2021-11-23 12:47

Dr. Csókay András volt a Nadányi Zoltán Művelődési Ház által szervezett Bihari Polgári Esték rendezvénysorozat vendége október 28-án. A nemzetközi hírű idegsebész előadásában a hit és a tudomány közötti összefüggésre helyezte a hangsúlyt a teltházas színházteremben. A ma már kutatásai, valamint sikeres operációinak köszönhetően világszinten ismert Dr. Csókay András pályafutását mérnökként kezdte. Idővel azonban az orvoslást választotta valódi hivatásának, mert mint mondta, fontos hallgatni a gyermekkor hívásaira.   Az est folyamán a bangladesi sziámi ikrekről, valamint a rendkívüli műtétre való felkészülésről is szó esett. Az idegsebész úgy fogalmazott, az Úr Jézus szakmailag és emberileg is segítette küzdelmeit a fejüknél összenőtt ikrek szétválasztásakor, illetve missziói során.   Az eseményre Dr. Csókay saját maga, illetve Muhari-Papp Sándor Balázzsal közösen készített könyveit is elhozta, melyeket az előadást követően dedikált az olvasóknak.  
További hírek

December 1-jétől indul a népkonyha szolgáltatás

December 1-jétől indul a népkonyha szolgáltatás

Megtekintés
Sikeres szereplés a bábfórumokon

Sikeres szereplés a bábfórumokon

Megtekintés
ELADÓ INGATLANOK

ELADÓ INGATLANOK

Megtekintés
PÁLYÁZATI FELHÍVÁS

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS

Megtekintés

Berettyóújfalu applikáció

Töltse le ingyenes mobilappunkat és értesüljön időben mindenről! Megtalálható minden olyan információ, ami elsősorban a helyi lakosoknak szól és ezeket mind egy kattintással el tudja érni telefonon, vagy tud útvonalat tervezni az applikációval.

Android applikáció

iOS applikáció

Közvilágítás hibabejelentés

Közvilágítás hibabejelentés

https://kozvilhiba.hu/hibabejelentes
Telefonon: +36 80 204 270

Berettyó Kártya

Berettyóújfalu Város Képviselőtestülete a 2017/28 (II.23) számú határozatában kezdeményezte egy új településkártya beindítását. A rendelet értelmében minden állandó berettyóújfalui lakcímmel rendelkező 18. életévét betöltött személy alanyi jogon kapja meg ezt a kártyát, de bárki számára megvásárolható 2.000 Ft +ÁFA (2.540 Ft) áron a rendezvényházban (Szent István tér 11.)

Berettyókártya

Bihari Hírlap


Bihari hírlap

Tilos a biharihirlap.hu bármely fotójának, írott anyagának, vagy részletének a szerző illetve a kiadó írásbeli engedélye nélküli újraközlése.

4100 Berettyóújfalu
Dózsa Gy. u. 17-19.
polghiv@berettyoujfalu.hu
Telefon: +36-54-505-450
Fax: +36-54-505-414, +36-54-505-424

Félfogadás:
Hétfő: 8.00 - 16.00
Kedd: 13.00 - 16.00
Csütörtök: 8.00 - 16.00

Berettyóújfalu Önkormányzat