Vissza a hírekhez

A Bihari Szociális Szolgáltató Központ karácsonyi ünnepsége

A Bihari Szociális Szolgáltató Központ karácsonyi ünnepsége

2019-12-13 14:18

Ebben az évben is megrendezte a Bihari Szociális Szolgáltató Központ a már hagyományossá vált karácsonyi ünnepségét, melyre a berettyóújfalui járásból érkező szépkorúakat és gyermekeket várták. A december 11-ei – időseknek szóló – alkalmon Szabóné Kovács Zsuzsanna intézményvezető úgy fogalmazott, ez az esemény róluk, de legfőképp a megjelent szépkorúakról szól.   „Jó látni, hogy minden évben összegyűlünk, és a karácsony közeledtét együtt tudjuk ünnepelni” – kezdte gondolatait Muraközi István. Városunk polgármestere szerint mindenkit megérint a karácsony.   A Bihari Szociális Szolgáltató Központ ajándékcsomaggal kedveskedett ellátottjainak, emellett a résztvevő szépkorúak kulturális műsorral tették teljessé az ünnepi alkalmat.   December 12-én gyerekek lepték el a művelődési ház színháztermét. A berettyóújfalui járásból érkező fiatalokat a Matiné zenekar szórakoztatta, de a gyerkőcöknek közös éneklésre is alkalmuk nyílt a kéttagú formációval.   A karácsonyi ünnepség végén a gyermekek a Bihari Szociális Szolgáltató Központtól kapott csomaggal, és egy térségben tevékenykedő cég által felajánlott ajándékkal térhettek haza. A szaloncukor mellett a lányoknak babával, a fiúknak kisautóval kedveskedtek.  
További hírek

A Három aranygyűrű a Bajnóca Néptánc Egyesület előadásában
A Három aranygyűrű a Bajnóca Néptánc Egyesület előadásában
Megtekintés
10 éves a Bajnóca Néptánc Egyesület
10 éves a Bajnóca Néptánc Egyesület
Megtekintés
Év végéig érvényesek a Berettyó Kártyák
Év végéig érvényesek a Berettyó Kártyák
Megtekintés
Az ifjúsági fúvószenekar karácsonyi koncertje
Az ifjúsági fúvószenekar karácsonyi koncertje
Megtekintés

Berettyóújfalu applikáció

Töltse le ingyenes mobilappunkat és értesüljön időben mindenről! Megtalálható minden olyan információ, ami elsősorban a helyi lakosoknak szól és ezeket mind egy kattintással el tudja érni telefonon, vagy tud útvonalat tervezni az applikációval.

Berettyó Kártya

Berettyóújfalu Város Képviselőtestülete a 2017/28 (II.23) számú határozatában kezdeményezte egy új településkártya beindítását. A rendelet értelmében minden állandó berettyóújfalui lakcímmel rendelkező 18. életévét betöltött személy alanyi jogon kapja meg ezt a kártyát, de bárki számára megvásárolható 2.000 Ft +ÁFA (2.540 Ft) áron szeptember 14-től a rendezvényházban (Szent István tér 11.)

Bihari Hírlap
Tilos a biharihirlap.hu bármely fotójának, írott anyagának, vagy részletének a szerző illetve a kiadó írásbeli engedélye nélküli újraközlése.

4100 Berettyóújfalu
Dózsa Gy. u. 17-19.
polghiv(kukac)berettyoujfalu(pont)hu
Telefon: +36-54-505-450
Fax: +36-54-505-414, +36-54-505-424
Régi weboldal: archiv.berettyoujfalu.hu

Félfogadás:
Hétfő: 8.00 - 16.00
Kedd: 13.00 - 16.00
Csütörtök: 8.00 - 16.00